Kötészet

A kötészet az erősségünk!

Az EFO nyomda a legkorszerűbb kötészeti gépek tulajdonosa és ezért a nagyüzemi kötészet ill. a kötészeti munkák  teljes vertikumát le tudjuk fedni.

Az egyszerűbb kötészeti munkánkon túl, mint vágás, hajtás, ragasztókötés, komplett keménytáblás könyvkötészetünk van, amelynek minden egyes munkafázisát (cérnafűzés, előzékragasztás, táblakészítés, beakasztás) önállóan alvállalkozók nélkül végezzük.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a kötészet munkatársainak képzettségére, ezért a kötészet minden dolgozója könyvkötő szakmunkás végzettséggel rendelkezik ill. hosszú éveket töltött el kötészeti munkák végzésével.

A kötészet specialitása a 200-500 példányos keménytáblás könyvek gyors és minőségi kötése!

A digitális nyomtatás már 6 éve üzemel nyomdánkban és ezalatt rengeteg tapasztalatott szereztünk a digitális kötészeti munkák terén is. Most már a 20-50 példányszámú könyvek kötészeti munkáját is költséghatékonyan ill. gyorsan végzi el a kötészet.

Természetesen tudjuk vállalni nagyobb kötészeti munkák kivitelezését is, mert a a kötészeti gépek teljesítménye és a nyomda más dolgozóinak szakképzettsége lehetővé teszi, hogy a kötészeti munkák emelkedése során a kötészet dolgozóinak számát akár a duplájára emeljük.

A minőség és a határidő egy kézben van, és ez különösen a szeptember-december könyvnyomtatás csúcsidőszakban fejti ki előnyös hatását a megrendelések teljesítésekor.

2013 másik fejlesztése,  hogy beüzemeltünk egy ONLINE Web to Print portált, ahol folyamatosan lehet kalkulálni ill. rendelni nyomdai munkát akár otthonról is.

Próbáld ki az EFO Nyomdát!

Go to top