Könyvnyomás

Könyvnyomtatás (könyvek nyomtatása) az EFO Nyomdában (Százhalombatta)!

Cégünk fő erőssége a könyvnyomtatás. Az elmúlt 20 évben több millió könyvet gyártottunk a megrendelőink megelégedésére. A legtöbb ügyfelünk folyamatosan dolgoztat velünk.

A megrendelői igények a könyvnyomtatás terén:
- rugalmasság
- gyorsaság
- pontosság
- precízitás

A mai magyar könykiadásra tipikus, hogy a példányszámok alacsonyak, mert a könyvkiadók inkább könyvek többszöri újranyomtatása mellett döntenek. Ezért jellemzően 200-3.000 példányos megrendeléseink vannak.

2013 folyamán kiépítettük a digitális nyomtatásra alapuló kis példányszámos könyvnyomás szolgáltatásunkat. Lényegesen rugalmasabbak, gyorsabbak lettünk és a minőségben nem kellett kompromisszumot kötni. Már a 20-50 példányszámos könyvnyomtatás se okoz gondot. 

A digitális könyvnyomás révén a vállalási határidők lényegesen kedvezőbbek lettek és az előállítási költségek terén is abszolút versenyképes ajánlatot tudunk tenni.

A könyvnyomtatás mellett a könyvkötészet is az erősségünk. 

Puhafedelű vagy keményfedelű könyvnyomtatás esetében az összes műveletet (alvállalkozó bevonása nélkül) az EFO nyomda végzi!

A minőség és a határidő egy kézben van, és ez különösen a szeptember-december könyvnyomtatás csúcsidőszakban fejti ki előnyös hatását a megrendelések teljesítésekor.

Go to top