Jegyzettömb

Legyen mindig kéznél - Legjobb ajándék az ügyfeleknek
Legjobb ajándék az ügyfeleknek

Jegyzettömb vagy más néven írótömb kiváló reklámhordozó!

Általában 80 gr/m2 ofszet lapokat ragasztanak fejben meg és egy jegyzettömb 50 lapot tartalmaz. Az így kialakított írótömb kap egy karton hátlemezt az írás stabilitásának megkönnyítése érdekében. Ez a legegyszerűbb kivitelű, a legolcsóbb jegyzettömb.

A jegyzettömb lapjait 1 vagy 2 színnel nyomják meg (lehetőleg halványan, hogy írni lehessen rá). A lapokon kiválóan lehet elhelyezni a reklámozni kívánt termék vagy cég lógóját, emblémáját ill. elérhetőségeket. Nem ritka, hogy az írótömb lapjain halvány nyomással a cég küldetését, misszióját jelenítik meg, mintegy háttérinformációként.

Mivel egy jegyzettömb használati eszköz, ezért költséghatékony marketing eszközként lehet működtetni, ami sokáig szem előtt van, hiszen szükség van rá. Írótömb funkciója miatt akár ingyenes céges szóranyagként is lehet használni.

A jegyzettömb excluzívabb változata, ha az írótömb köré egy színes fedél kerül, mint a kartonált könyveknél. Az fedelet akár le is lehet fóliázni. Az ütős fedél általában igen komoly előnyt jelent a jegyzettömb kiosztásánál, mindenki akar belőle kapni.

A jegyzettömb általában A/5 vagy A/4 méretben, álló ill. fekvő kivitelben készül.

Jegyzettömb nyomás során a perszonalizálás (megszemélyesítés) és a sorszámozás is hozzátartozik a normál ügymenethez.

Jegyzettömb készítés, jegyzettömb nyomás - Kérjen árajánlatot!

Go to top